Dvižna garažna vrata Berry nemškega proizvajalca Hörmann so idealna za samostojne garaže, kjer nista pomembna izolacija in tesnjenje. Dobavljiva so v standardnih dimenzijah. Kovinska vrata in vodila so vroče cinkana in končno lakirana v beli ali rjavi barvi.

Klasika večno lepega videza. Jeklena vrata z vodoravnimi in navpičnimi motivi ter paneli. Priljubljena dvižna vrata z vodoravnimi ali navpičnimi linijami so prepričljiva s svojim vedno aktualnim videzom. Najboljša kakovost materiala je porok za dolgo življenjsko dobo in trajno korozijsko zaščito.Dvižna vrata za individualiste! Z jasnimi in funkcionalnim poudarki. Prosta izbira barve in dodatni elementi oblikovanja, kot so obrobne letve, vtisnjen vzorec ribje kosti ali lepo oblikovani ročaji, vam omogočajo, da izoblikujete popolnoma individualen dizajn garažnih vrat.

Kasetni motivi poudarijo obliko. Skladno z arhitekturo hiše Hörmann Vam je na voljo pet kasetnih motivov. Eden od teh se zagotovo ujema z arhitekturo Vaše hiše. Vse motive Vam sedaj nudimo tudi z novo površino Decograin® v izvedbi »Golden Oak« in »rožni les«. Za več svetlobe v Vaši garaži je večina kasetnih motivov dobavljiva tudi z zasteklitvijo.

Več svetlobe z dodatno zasteklitvijo! Dodatna zasteklitev ni samo oblikovalski element. Dodatna dnevna svetloba varčuje z elektriko in ustvari prijetno atmosfero. Idealno, če uporabljate garažo npr. tudi kot delovni prostor.

Za več informacij o dvižnih nihalnih garažnih vratih nemškega proizvajalca Hormann pa prelistajte katalog.

Kataloga dvižnih garažnih vrat Hormann

Povpraševanje / brezplačen ogled in izmera

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (ni obvezno)

Naslov, ulica, hišna številka (obvezno)

Zanimam se za (izberite, ni obvezno)

V spodnje polje podajte čimveč informacij o vaših željah. Za čimbolj točen predračun potrebujemo pri vratih odprtino luknje, barvo in vaše ostale želje. Nudimo brezplačen ogled in izmero!

Sprejemam in se strinjam s splošnimi pogoji

– Povezana ponudba –