Najkvalitetnejša, najvarnejša in enostavno najboljša rolo vrata v Sloveniji izpod naših rok za vas! Zagotavljamo visoko kvaliteten izdelek in korektno montažo!

Za Vas smo pripravili kratko predstavitev naših vrat z argumenti, zakaj so enostavno najboljša. Rolo vrata izdelujemo po meri in Vaših željah, lahko pa se uporabljajo za garaže, kmetijske, industrijske objekte …

Vedno imamo pripravljene nove ideje, da najdemo najboljšo in pravo rešitev za Vas.

Nekaj prednosti naših rolo vrat:

– rolo vrata zavzamejo zelo malo prostora

– montaža zunaj ali znotraj

– varnostno stikalo v spodnji lameli ustavi vrata v primeru najmanjše ovire

– različne barve

– zelo kvaliteten material

– možnost odpiranja na daljavo (daljinec)

– možnost ročnega odpiranja

– možnost odpiranja s stikalom

– protivetrna zaščita

– rolo vrata Vam izdelamo po meri

– hitra montaža

Katalog rolo garažnih vrat Martinčič

Povpraševanje / brezplačen ogled in izmera

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (ni obvezno)

Naslov, ulica, hišna številka (obvezno)

Zanimam se za (izberite, ni obvezno)

V spodnje polje podajte čimveč informacij o vaših željah. Za čimbolj točen predračun potrebujemo pri vratih odprtino luknje, barvo in vaše ostale želje. Nudimo brezplačen ogled in izmero!

Sprejemam in se strinjam s splošnimi pogoji

Rolo vrata vam lahko izdelamo s pokrovom ali brez pokrova. Za lažje predstavitev si poglejte spodnjo sliko (za povečavo kliknite na sliko).

Rolo vrata lahko zmontiramo na več različnih načinov (glejte spodnje slike).

Vsi elementi so visoke kvalitete, ponujajo izolacijo, odporni na rjo in kerozijo! V Vaša rolo vrata se lahko umesti tudi svetlobne lamele ali zračnik.

Vodila so iz ojačenega kakovostnega aluminija in obložene z gumo, ki poskrbi za gladko vožnjo vseh lamel. V primeru vetra pa se na lamele doda posebne protivetrovne zanke, ki poskrbijo, da lamele ostaneje v vodilu.

 

Rolo vrata imajo lahko zgornji pokrov ali pa so odprta. Stranska pokrova se razlikujeta glede na velikost rolo vrat. Stranska vodila so izjemno močna in poskrbijo za nemoteno in gladko delovanje roloja ob navijanju in odvijanju.

Vrata imajo motor v tubi na katero se navijejo vse lamele. Pri ostalih rolo vratih pri prvih krogih navijanja pride do poškodb lamel pri naših rolo vratah pa smo dodali prav posebno distančno plastiko, ki prepreči vse poškodbe na lamelah. Lamele in tubo povezuje močna aluminijska sponka.

 

Naša rolo vrata lahko odpirate z daljincem, stikalom ali ročno. Edini v sloveniji smo v spodnjo lamelo dodalo poseben opto senzor, ki že ob najmanši oviri ustavi vrata in jih vrne v zgornji položaj. 

– Povezana ponudba –