Stranska sekcijska vrata Hörmann so podobnega videza kot sekcijska garažna vrata edina velika razlika je odpiranje na stransko steno.

Vrata odlikujejo zelo lep design, toplotna izolativnost, minimalen prostor za vgradnjo, najboljše tesnjenje, brezhibno delovanje in enostavno vzdrževanje. Dvojna tekalna kolesca: pomik panelov, debeline 42 mm in zapolnjenih s PU peno, poteka varno in natančno zgoraj s pomočjo stabilnih dvojnih tekalnih kolesc in spodaj po zaobljenem talnem vodilu.

Na obeh straneh odprta konstrukcija omogoča enostavno čiščenje talnega vodila. Zaščita pred ukleščenjem prstov zunaj in znotraj! Oblika vratnih elementov in šarnirjev na prehodih lamel je optimalno usklajena, kar preprečuje ukleščenje prstov.

Dvojna izklopna avtomatika! Zanesljiva izklopna avtomatika deluje tako pri odpiranju kot pri zapiranju vrat. V primeru nepričakovanih ovir v območju odpiranja vrat in ob steni se vrata takoj ustavijo. To ščiti osebe, vozila in predmete pred poškodbami.

Hitreje v garažo! Za prehod oseb se lahko stranska sekcijska vrata hitro in enostavno samo delno odprejo. Tako boste prišli hitreje v garažo, npr. do svojega kolesa. Udobneje z avtomatskim delnim odpiranjem. Pri vratih s pogonom je mogoče širino osebnega prehoda nastaviti individualno. Z vrati lahko upravljate preko vašega ročnega oddajnika ali opcijsko dobavljivega držala vrat z radijsko vodenim modulom.

Za še več informacij, brezplačno svetovanje in izmero lahko pošljete povpraševanje ali nas pokličete.

V katalogu stranskih sekcijsih garažnih vrat Hormann najdete vse dodatne informacije in lastnosti.

Spodaj najdete katalog vrat in obrazec za povpraševanje. V primeru, da najdete cenejšo ponudbo vam priznamo 3% dodatnega popusta na cenejšo ponudbo vrat znamke Hormann!

Kataloga stranskih sekcijskih garažnih vrat Hormann

Povpraševanje / brezplačen ogled in izmera

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (ni obvezno)

Naslov, ulica, hišna številka (obvezno)

Zanimam se za (izberite, ni obvezno)

V spodnje polje podajte čimveč informacij o vaših željah. Za čimbolj točen predračun potrebujemo pri vratih odprtino luknje, barvo in vaše ostale želje. Nudimo brezplačen ogled in izmero!

Sprejemam in se strinjam s splošnimi pogoji

– Povezana ponudba –