Industrijska garažna vrata Hormann so usmerjena v prihodnost in zanesljivost!

Ekološka kakovost: Obsežen sistem energetskega managementa zagotavlja okolju prijazno proizvodnjo, npr. z nadaljnjim izkoriščanjem procesne toplote proizvodnih naprav za ogrevanje hal.

Ekonomska kakovost: Dolga življenjska doba in nizki stroški vzdrževanja izhajajo iz uporabe kakovostnih materialov, kot je npr. zasteklitev DURATEC.

Funkcionalna kakovost : Velikopovršinske in energetsko varčne zasteklitve kakor tudi toplotno ločene konstrukcije vrat omogočajo optimalno energetsko bilanco zgradbe.

Procesna kakovost: S ponovno predelavo sortno čistih plastičnih odpadkov iz proizvodnega procesa se varujejo viri materialov.

Največja odpornost proti praskam! Vrata s plastično zasteklitvijo DURATEC kljubujejo močnim obremenitvam v neprijaznem industrijskem okolju. Specialni površinski premaz v kakovosti avtomobilskih žarometov dolgotrajno ščiti steklo pred praskami in sledovi čiščenja. Zasteklitev DURATEC vam je na voljo serijsko, brez doplačila, pri vseh sekcijskih vratih s prozorno plastično zasteklitvijo – in to samo pri Hörmannu.

ThermoFrame: Ogrevane hale potrebujejo dobro izolirana industrijska sekcijska vrata. Hörmann industrijska sekcijska vrata so vam na voljo opcijsko s ThermoFrame spojem z vodilom, ki zagotavlja toplotno ločitev vodila oz. okvirja od zidu. Dodatno pa tesnila za utor na obeh straneh in dvojno tesnilo na prekladi in ščitijo pred izgubo toplote oz. izgubo hladu. S tem lahko vrednost toplotne izolacije povečate do 21 %.

Osebni prehod z minimalnim pragom! Za lažji prehod oseb skrbi osebni prehod z izjemno nizkim pragom iz nerjavnega jekla. Pri vratih do širine 5510 mm je prag na sredino
visok samo 10 mm in ob robovih le 5 mm. S tem se bistveno zmanjša nevarnost spotikanja in bistveno lažji je tudi prehod s kolesi. Pod določenimi pogoji lahko Hörmann osebne
prehode z minimalnim pragom uporabite celo kot evakuacijska vrata in za prehod za invalidne osebe.

Odmična fotocelica brez doplačila! Vsa Hörmann industrijska sekcijska vrata z motornim pogonom so serijsko opremljena s samokontrolno varovalko na spodnjem zaključnem robu vrat z optosenzorji. Brez doplačila lahko izberete tudi odmično fotocelico VL 1 za nadzor zaključnega roba vrat, vodljivo brez dotika. Opcijsko vam je na voljo tudi v vodila
vgrajena svetlobna mreža HLG. Te rešitve vam nudi večjo varnost, hitrejši pomik vrat in minimalne stroške pregledov in vzdrževanja.

Zgoraj je naštetih le nekaj lastnosti katere najdete samo pri industrijskih garažnih vratih Hormann, za več informacij in lažjo predstavo pa prosim prelistajte naš katalog!

Kataloga industrijskih garažnih vrat Hormann

Povpraševanje / brezplačen ogled in izmera

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka (ni obvezno)

Naslov, ulica, hišna številka (obvezno)

Zanimam se za (izberite, ni obvezno)

V spodnje polje podajte čimveč informacij o vaših željah. Za čimbolj točen predračun potrebujemo pri vratih odprtino luknje, barvo in vaše ostale želje. Nudimo brezplačen ogled in izmero!

Sprejemam in se strinjam s splošnimi pogoji

– Povezana ponudba –