Ograja

Za Vas imamo v ponudbi tudi ograje in rampe, ki jih prilagodimo Vašim željam in okusu.

Izdelujemo ograje in dvoriščna vrata na pogon.

Dvoriščna vrata služijo kot urejen vhod na dvorišče in kot varnostni element za zaščito našega doma oziroma poslovnega objekta. Dvoriščna vrata skupaj z ograjo tvorijo zaključeno celoto tako estetsko kot tudi zaščitno. So prva stvar, ki jo vidijo vaši obiskovalci ali mimoidoči, zato je zelo pomembno, da so skrbno načrtovana skladno z arhitekturo objekta in okolice. Poleg dvoriščnih vrat in ograj Vam nudimo tudi manjša vrata za osebni prehod – tako boste tudi brez avtomobila hitro in udobno vstopili v svoj dom.

Vrata so izdelana iz naslednjih materialov: jeklo (vroče cinkano, barvano), inox, les ali ALU. Ograje so lahko iz različnih materialov, vzorcev, barve in oblik. Vrata lahko odpirate na električni pogon z daljincem ali tipko. Dvoriščnim vratom in ograjam velikokrat prilagodimo tudi osebni stranski prehod po Vaših željah.  V stilu z našo tehnologijo za Vas naredimo moderno ograjo in dvoriščna vrata, ki Vam ju bo zavidal vsak mimoidoči.

Dvižne zapornice / rampe

Namen uporabe zapornic je nadzor dostopa in izstopa ter kontrola prometa na parkiriščih, dovozih, tovarniških in domačih dvoriščih, šolah, parkirnih hišah, ipd. Drog zapornice je iz aluminijastih profilov, kar zagotavlja visoko stabilnost in vzdržljivost. Kakovostna avtomatika zapornic omogoča veliko hitrost in število odpiranj. Avtomatsko odpiranje je mogoče z daljinskim upravljalcem, magnetnimi karticami, žetoni, induktivno zanko, elektronsko ključavnico ali mehanskim stikalom. Delovanje je popolnoma avtomatsko. Pri izpadu elektrike je drog možno dvigniti s praktično vrtljivo ročico.

Povpraševanje / brezplačen ogled in izmera

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Telefonska številka

Naslov (ulica, hišna številka)

Kraj

Zanima me

V spodnje polje podajte čimveč informacij o vaših željah. Za čimbolj točen predračun potrebujemo dolžino in vse dodatne informacije o montaži in izdelavi.

Sprejemam in se strinjam s splošnimi pogoji

– Garažna vrata –